OFFEXT tuoteperhe

Kun palokohde on vielä suhteellisen ehjä siten, että rakenteessa ei ole suuria aukkoja, on OFFEXT VIPER pistosuihkuputkella sammuttaminen erittäin tehokas menetelmä sammuttaa palo ulkopuolelta. Ehjässä rakenteessa sammute ei tuuletu, vaan toimii toivotulla tavalla. Pienelläkin vesimäärällä saadaan hyvä sammutusvaikutus, jos sammute suunnataan oikeaan kohtaan tilaa. Kuumat palokaasut ja kuumat, pyrolysoituvat pinnat ovat laipiossa ja seinien yläosassa, joten vesi täytyy saada sinne. VIPER toimii myös jauheen kanssa huomattavasti tehokkaammin kun tavallinen pistosuihkuputki, kun jauheen levittäminen on tehokasta putkea suuntaamalla.

Ikkunoiden särkyminen lisää aukkokerrointa merkittävästi, jolloin muun muassa jauheen ja pienten vesimäärien sammutustekniikoiden käyttö ei ole enää tehokasta. Tällaisessa tilanteessa OFFEXT SKUNK varsisammutin on oikea valinta työkaluksi. SKUNK toimii samalla filosofialla, vettä laitetaan sinne, missä sitä tarvitaan, eli tilan yläosaan.

OFFEXT tuoteet ovat Suomessa suunniteltu ja valmistettu, 100 % kotimaista tuotantoa. Lähtökohta on ollut tehdä sammuttamisesta helpompaa, nopeampaa ja vähemmän altistavaa.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes