Yläpohjan sammuttaminen helposti ja turvallisesti

Yläpohjan sammuttaminen helposti ja turvallisesti

VIPER pistosuihkuputkesta on kaksi eri pituutta, joista toinen soveltuu erinomaisesti huonetilan sammuttamiseen seinärakenteen läpi tai ontelopalon sammuttamiseen esimerkiksi vesikaton läpi. Pidempi putki soveltuu paksujen rakenteiden läpäisemiseen, esimerkiksi rakennuksen ullakkotilan sammuttamiseen alapuolisesta tilasta käsin. VIPER putkeen on olemassa RH Pusher sovite, jonka avulla putki voidaan viedä alakautta laipion läpi yläpuoliseen tilaan ja jättää paikoilleen. Katso VIDEO!

Yläpohjan sammuttamista huonetilasta käsin.

VIPER pistosuihkuputkella koko yläpohja on helppo sammuttaa, kun sammutetta voi suunnata. Työskentely on helppoa eikä vaadi oleskelua putoamisvaarallisella alueella.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes