VIPER ja sammutusjauhe

VIPER ja sammutusjauhe

OFFEXT VIPER suunnattavaa pistosuihkuputkea voi käyttää myös sammutusjauheella. Tavanomaiseen jauheputkeen verrattua, VIPER mahdollistaa jauheen huomattavasti tehokkaamman levittämisen palavaan tilaan, jolloin sammutusvaikutus tehostuu merkittävästi. Periaate on sama kuin alkusammutuksessa, jossa jauhe levitetään ranneliikkeellä palavan kohteen päälle.

Jauheletku

VIPER pistosuihkuputkeen on saatavilla erityisesti tarkoitusta varten valmistettu jauheletku, joka asennetaan sammuttimen alkuperäisen letkun paikalle. Tällä tavoin saadaan varma kiinnitys. Letkun pituus on suunniteltu niin, että sammutinta ei tarvitse kannatella sammutettaessa ja pistosuihkuputkea voi operoida molemmilla käsillä.

Jauheen tehokas levittäminen VIPER pistosuihkuputkella. Katso VIDEO!

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes