Ajoneuvopalon sammuttaminen

Ajoneuvopalon sammuttaminen

Ajoneuvopalo voidaan sammuttaa huomattavasti turvallisemmin ja vähemmällä altistuksella OFFEXT SKUNK tuotteen avulla. Sammuttaminen onnistuu helposti yhden henkilön toimesta. Sammutustekniikan etuina ovat parempi työturvallisuus ja huomattavasti pienempi altistuminen savussa oleville haitallisille aineille. Keikan jälkeen on paljon vähemmän varusteiden pyykkäämistä tehtävänä.

Varsisammuttimen avulla ajoneuvon ohjaamon sammuttaminen on helppoa eikä sammuttajan tarvitse oleskella savupilvessä. Sammuttaja on turvallisemmalla etäisyydellä mm. räjähtelevistä kaasusäiliöistä (turvavyön kiristimet, turvatyynyt, kaasujouset). Varusteiden saama kontaminaatio on huomattavasti pienempi, joten matka takaisin asemalle tuoksuu paremmalta.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes